Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Понякога леглата не дават хубав контакт и клушката не свети. При мен след дотса проби коя къде дава контакт и дали свети като дам контакт успях да ги наглася.
Така че не бързайте да хвърляте нови крушки.'03 156 JTD 115 Sportwagon facelift
EGR off, cat off, remap, BMC inbox
Comment
-
Някой знае ли защо 156 и 147 имат джобче вляво под волана (там си държа книжката, талона, карти за бензиностанции) , а ГТ няма? Много странно.
И ако си взема ГТ ще мога ли да му сложа кора с джобче от 147 ?
Eдит: За това говоря -
Иначе сега гледам, че и не всички 147 имат такова. Някой знае ли от какво зависи?Last edited by dhtj; d.m.y г., 11:13.
Comment
-
Първоначално публикувано от monie Покажи съобщениеЗдравейте колеги , какво и каде се намира "датчик регулатор входящ въздух" .Това ми изписа , като грешка на колата ( 147 ts 120к ) .Alfa Romeo 155 1.6TS 16V, 1997 | LPG - ex
Alfa Romeo 155 1.8TS 8V, 1995 MY95 Sport - ex
Alfa Romeo 156 1.9JTD 8V, 2005 Sport - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщениеНякой знае ли защо 156 и 147 имат джобче вляво под волана (там си държа книжката, талона, карти за бензиностанции) , а ГТ няма? Много странно.
Eдит: За това говоря -
Иначе сега гледам, че и не всички 147 имат такова. Някой знае ли от какво зависи?), но това го ползвах постоянно. И като видях, че в GT-то го няма беше голяма трагедия. Но пък има поставка за чаши, едно в което се хваща карта за отстъпка на бензиностанция (или дебитна) и отварящ се подлакътник. Е първите 2 са ако не е с навигация, ама третото си е плюс
Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9JTD '01 - ex
Alfa Romeo GT Black Line 1.9JTDm 150hp
Comment
-
Ми то ако пасва без проблем, трябва само да си го намериш от морга и го сменяш за половин минута.
ПС А в ГТ-то ако ви трябва поставка за чаша, то това е в кората на вратата. Ловят се няколко кафета и много леко се сплесква чашата и се държи супер стига да ги сложиш където трябва. Пробвано е многократно.Last edited by ScuderiaItalia; d.m.y г., 06:56.Alfa Romeo GT 1.9 16V JTD
Lancia Musa 1.4i 16V Automatic
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщениеНякой знае ли защо 156 и 147 имат джобче вляво под волана (там си държа книжката, талона, карти за бензиностанции) , а ГТ няма? Много странно.
Мисля, че се появява на последните 147 преди фейса (140к.с. жтд) и вече на почти всички от фейсовите 147-ци, които съм виждал.
п.с. Правилно ли разбирам, защото в няколко теми чета, че си решил да взимаш дизелово, тракащо, пушещо и по-малко вървящо от 2.0тс GTЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщениеЩе видим... да не се окаже 3.2 накраяЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
Comment